Tagrenovering og andet tagarbejde udføres med stor erfaring

Er dit tag utæt, eller trænger det af andre årsager til at blive renoveret? Så lad os hjælpe dig med din tagrenovering. Hos Nørskov Byg ApS har vi mere end 20 års erfaring inden for blandt andet tagarbejde, og vi står klar til at hjælpe dig med lige netop den tagreparation, som du har behov for. 

Vi tilbyder også at lægge et nyt tag på din bygning til konkurrencedygtige priser, hvis taget trænger til det.

Vi kører ud til private kunder såvel som virksomheder, institutioner og foreninger i både Vig, Holbæk, Rørvig og Nykøbing Sjælland, men vi kører også gerne ud til kunder på resten af Sjælland, der har brug for vores hjælp.

Vi arbejder med mange forskellige tagmaterialer

Tage findes i dag i rigtig mange forskellige materialer, og skal du have foretaget en tagrenovering, er det vigtigt, at din håndværker har erfaring med at arbejde med det tagmateriale, der er på lige netop dit tag. Det samme gør sig gældende, hvis du skal have lagt et helt nyt tag på din bygning.​ Hos Nørskov Byg ApS har vi stor erfaring inden for forskellige typer tagmaterialer, og vi kan derfor blandt andet arbejde med tagpaptage, Tegltage og ståltage.

​Vi kan selv sørge for materialerne, hvad enten du har behov for materialer i forbindelse med en renovering af tag eller lægning af et helt nyt tag. Så slipper du for at stå for indkøb, og vi hjælper dig gerne med at finde frem til, hvilken type tagmateriale der vil passe bedst til lige netop din bygning.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din tagrenovering

En tagrenovering kan variere meget i pris alt afhængigt af, hvor omfattende en reparation af tag der er tale om. Det samme gør sig gældende for et helt nyt tag, der kan variere meget i pris afhængigt af materialevalg og størrelsen på taget. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi har foretaget en besigtigelse af dit tag, så du på forhånd ved, hvor meget du skal betale.

Du skal bare ringe til os på telefon 60 68 72 69 eller skrive til vores e-mail kontakt@norskovbyg.dk for yderligere information.​

Mangler du svar på dine spørgsmål?

​Udfyld formularen og sammen kan vi få afklaret dine spørgsmål.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma information

NØRSKOV BYG ApS

CVR: 33963688

Kontakt

E-mail: kontakt@norskovbyg.dk

Tlf.: 60 68 72 69