Totalentreprise varetages af en erfaren totalentreprenør

​Skal du have udført en større byggeopgave, der involverer flere forskellige faggrupper, kan du med stor fordel vælge at få den udført i en totalentreprise. Det kan for eksempel være, hvis du skal have bygget en tilbygning med et badeværelse, hvor opgaven typisk vil involvere både en tømrer, VVS’er, maler, murer og lignende.

Hos Nørskov Byg ApS har vi mere end 20 års erfaring som totalentreprenør, og vi kan løse enhver opgave. Vi har i løbet af årene fået en række dygtige og faste samarbejdspartnere inden for både VVS-arbejde, el-arbejde, murerarbejde og lignende.

Vi holder selv til i Rørvig, og mange af vores opgaver er i vores eget nærområde omkring Nykøbing Sjælland, Holbæk og Vig, men vi bygger også gerne i totalentreprise for kunder andre steder på Sjælland. 

Hvad er totalentreprise?

En totalentreprise er en entrepriseform, hvor det eneste du som bygherre skal gøre er at skrive under på en kontrakt. 

Herefter klarer vi som totalentreprenør alt andet arbejde for dig. Modsat en hovedentreprise skal du ikke selv indhente godkendelser eller sørge for projektmateriale. Den klarer vi med andre ord for dig. Du slipper også for koordinering af forskellige håndværkergrupper samt planlægning af byggeriet.

Kontakt os og hør mere om fordelene eller indhent et tilbud

Har du brug for at høre mere om fordelene ved at bygge i en totalentreprise, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop din byggeopgave, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 60 68 72 69, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail kontakt@norskovbyg.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Mangler du svar på dine spørgsmål?

​Udfyld formularen og sammen kan vi få afklaret dine spørgsmål.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma information

NØRSKOV BYG ApS

CVR: 33963688

Kontakt

E-mail: kontakt@norskovbyg.dk

Tlf.: 60 68 72 69