Udskiftning af vinduer og døre udføres med 20 års erfaring

Er du på jagt efter en dygtig tømrer, der kan stå for udskiftning af døre og vinduer i din bolig? Hos Nørskov Byg Aps står vi altid klar til at hjælpe dig med udskiftning af gamle vinduer og døre.

Vi besidder særlig stor erfaring indenfor udskiftning af vinduer og døre i området omkring Odsherred, herunder Vig, Nykøbing Sjælland, Holbæk og Rørvig.

Kompetent og professionel rådgivning om nye vinduer og døre

Når døre og vinduer skal udskiftes, er der en lang række forskellige ting, som man bør gøre sig nogle overvejelser om. Først og fremmest skal man have valgt nogle produkter, som bærer et flot design, men man skal herudover også sørge for at overveje muligheden for at få monteret en energivenlig løsning i sin bolig. 

Ved at få montering af vinduer og nye døre eller en udskiftning af en indvendig dør, der er energivenlige, vil du nemlig kunne opnå en besparelse på varmeregningen, da vinduer, som er energivenlige holder væsentligt bedre på varmen i boligen end eksempelvis vinduer af ældre dato.

Alt dette vil du med fordel kunne rådføre dig med Nørskov Byg Aps om. Vi besidder stor erfaring indenfor udskiftning af døre og vinduer, og vi er derfor et godt kort at have på hånden for dig, der ønsker professionel hjælp til, når der skal laves vinduer efter mål eller udskiftning af vinduer og døre i din bolig, og som samtidig gerne vil kunne rådføre dig med en erfaren fagmand.

Få tilbud på udskiftning af døre og vinduer i dag

Står du og skal have udskiftet dine vinduer og/eller døre i din bolig i Odsherred, står vi klar til at give dig en hjælpende hånd med arbejdet – og vi udarbejder naturligvis gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Hvis du har spørgsmål til hvad udskiftning af vinduer koster og generelle priser eller øvrige ydelser, så er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os i dag på tlf.: 60 68 72 69 og lad os sammen få fundet den helt rette løsning til netop dit behov. Du kan også skrive til vores e-mail kontakt@norskovbyg.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om vores priser på montering af døre og vinduer.

Mangler du svar på dine spørgsmål?

​Udfyld formularen og sammen kan vi få afklaret dine spørgsmål.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma information

NØRSKOV BYG ApS

CVR: 33963688

Kontakt

E-mail: kontakt@norskovbyg.dk

Tlf.: 60 68 72 69